وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده
سرخط خبرها

ویدئو | شهردار مشهد مقدس: بهبود وضعیت ایمنی ساختمان ها، پشتوانه قانونی محکم‌تری نیاز دارد

  • کد خبر: ۱۰۱۸۸۹
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۲
ویدئو | شهردار مشهد مقدس: بهبود وضعیت ایمنی ساختمان ها، پشتوانه قانونی محکم‌تری نیاز دارد
شهردار مشهد مقدس در گفتگوی ویژه خبری، وجود قانونی محکم در رابطه با ایمنی سازی ساختمان ها را لازم دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی، شهردار مشهد مقدس امشب در گفتگوی ویژه خبری گفت: ساختمان های ناایمن از آنجایی که در اکثر کلانشهرهای کشور وجود دارد، موضوعی ملی است. در مشهد هم تعدادی ساختمان ناایمن وجود دارد که در سال های گذشته و سال جاری مورد بررسی قرار گرفتند و اخطارهای لازم هم داده شده است.

شهردار مشهد مقدس در ادامه افزود: به دلیل هزینه های بالای ایمن سازی نوین نسبت به ساختمان های قدیمی که وجود دارد مالکان رغبتی برای ایمنی سازی ندارند. همچنین قانون به صورت کامل شفاف نیست و شهرداری ها از زمان برگشت مبالغی که هزینه کردند مطمئن نیستند و مبحث ایمنی سازی پیشرفتی ندارد. نکته بعد این است که بعضی از این ساختمان ها امکان استانداردسازی آن ها با ضوابط روز وجود ندارد و به صورت قطعی شدنی نیست.

سید عبدالله ارجائی در ادامه گفت: اگر بخواهیم وضعیت ایمنی ساختمان ها بهبود یابد، نیاز به یک پشتوانه قانونی محکم تر بوده تا بتوان مالکان را از راه گفت‌و‌گو‌ و اعمال قانون بیشتر پای کار بیاوریم و اگر نه این حلقه همینطور باقی خواهد ماند و شهرداری ها و مالکین در این چرخه ناکارآمد خواهند ماند و مردم ضرر خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->